Hon skriver klagobrev till supporten om sin pojkvän. Svaret är helt genialt!

Jag är ingen datanörd men tycker ändå att det här är ganska roligt. Den här texten har cirkulerat på nätet ett tag och är riktigt träffande. Det finns nog en hel del gifta kvinnor där ute som kan känna igen sig – fast med glimten i ögat.

brev

TILL SUPPORTAVDELNINGEN

Förra året uppgraderade jag från Pojkvän 5.0 till Man 1.0 och märkte en prestandaförsämring i blommor och smyckeprogrammen (som fungerade alldeles utmärkt under Pojkvän 5.0). Dessutom så avinstallerade Man 1.0 massor av värdefulla program, som Romans 9.9, men installerade istället oönskade program som Tipsextra 5.0 och Sportnytt 3.0.

Konversation 8.0 fungerar inte längre och Husstädning 2.6 kraschar helt enkelt systemet. Jag har försökt köra Tjata 5.3 för att fixa problemen, den det hjälper inte. Vad ska jag göra?

Hälsningar från Desperat

——-

Bästa Desperat,

För det första, kom ihåg att Pojkvän 5.0 är ett underhållningsprogram, medan Man 1.0 är ett operativsystem. Försök att köra kommandot C:>/JAG TRODDE DU ÄLSKADE MIG och installera Tårar 6.2. Man 1.0 kommer då automatiskt att köra programmen: Skuldkänslor 3.0 och Blommor 7.0.

Men kom ihåg, flitigt användande kan orsaka att Man 1.0 återställer sig till Tystnad 2.5, Happy Hour 7.0 och Öl 6.1. Öl 6.1 är ett mycket dåligt program som skapar Snarka_högt.WAV-filer.

Vad du än gör, installera INTE Svärmor 1.0 eller försök att installera ett annat Pojkvänsprogram. Dessa program stöds inte och kommer att krascha Man 1.0.

För att summera så är Man 1.0 är ett bra program, men det har begränsat minne och tar lite tid på sig för att lära sig nya funktioner. Du kan dock överväga att kanske köpa lite extrautrustning för att öka prestandan.

Personligen rekommenderar jag Varm mat 3.0 och Sexiga underkläder 6.9,

Lycka till,
Supportavdelningen

–––––––

Snälla, DELA om den här texten fick dig att le.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!