Hon skickar sexiga bilder till sin kille – då ser han mystisk detalj och avslöjar hennes lömska hemlighet

Numera sker en allt större del av kommunikationen mellan människor via nätet. Det finns oändliga möjligheter för oss att hålla kontakten med varandra – även om det skiljer flera tidszoner. Det här är givetvis främst positivt, men det kan också ställa till det för klantskallar.

En exempel på det här, som dock förde fram en lömsk hemlighet i ljuset och på så vis är positivt, var när en tjej vid namn Chelsea var på affärsresa (sa hon i alla fall till sin kille).

Innan läggdags valde hon att skicka över två sexiga, lättklädda bilder till honom via Snapchat.

Omgående svarade pojkvännen via SMS och undrade vem hon var med på sitt hotellrum. Tjejen svarade att hon var helt själv – men det gick han inte på.

Det skulle visa sig att killen sett en detalj i en av hennes bilder – och genom den avslöjat att tjejen var med en annan kille på rummet.

Om man kollar ner till höger i den andra bilden så ser man att det står ett par skor som utan tvekan tillhör en kille. Tjejen blev därmed avslöjad genom sina egna foton – och här kan man verkligen snacka om klantighet.

Bildkälla (samtliga): TNP

Samtidigt är ju naturligtvis det värsta att hon ljög så för sin pojkvän. Otrohet är aldrig någonsin bra! Huruvida den här historien är helt sann eller inte är svårt att veta, men flera olika sajter – bland annat TNP – har rapporterat om den. Oavsett så har den dock en viktig poäng – det är aldrig okej att bedra någon.

Det sista man får reda på är att den här killen skriver att han inte orkar med det här ”igen” (alltså verkar det inte vara första gången hon är otrogen) – och att han tänker ringa en advokat.

Tjejen ville säkert lätta sitt samvete (om hon nu har något) med att skicka lite sexiga bilder innan hon skulle ligga med en annan man, men det slutade alltså i en katastrof – och sannolikt så förlorade hon sin pojkvän.

Jag tycker verkligen att det här var rätt åt tjejen och det är aldrig okej att vara otrogen! Sprid nu det här viktiga budskapet genom att trycka på DELA!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!