Hon sjunger med i en klassik låt på radion, men kolla in hunden när refrängen sätter igång

Att sjunga i duschen eller i bilen är något som de flesta gör. Jag brukar öva på min operaröst till mina grannars stora förtret nästan varje morgon.

Men eftersom jag lever ensam blir det ganska sällan jag har anledning att sjunga duett med någon.

Det problemet har inte Annie.

Annie och hennes schäfervalp Lola brukar åka bil och lyssna på radio tillsammans. För ett tag sedan lyckades Annie filma när den klassiska låten ”We Are the Champions” kom på radion. Annie höjde volymen och började mima med i låten. Lola verkar först lite ointresserad av musiken men sedan händer något som får henne att vakna till.

Lola bestämmer sig för att inte bara lyssna på musiken utan sjunga en duett med legendaren Freddie Mercury. Nu har klippet blivit viralt, och det är inte svårt att se varför!

Var med och DELA den här videon om den fick dig att le!