Hon rakade sin mans rumpa på skoj. En timme senare gråter han av smärta.

Ibland kan en serie tillsyntes orelaterade händelser kulminera i en kedjereaktion som utlöser en katastrof. I det här fallet en smärtsam men samtidigt hysterisk katastrof för en stackars kille.

Den här historien har en kvinna delat med sig av på forumet Reddit och den handlar om närhet, kärlek, nachos och familjejuvelerna. Låt det blir en sedelärande historia för oss alla!

”Min man och jag brukar duscha ihop regelbundet eftersom vi båda är stora fans av att vara nakna tillsammans. Igår kväll när min man tvättade håret bestämde jag mig för att vara en skitunge, bara för att det är den typen av människa jag är, så jag bestämde mig för att det skulle vara roligt att raka hans ena skinka.

Efter ungefär fyra drag med rakhyveln vände hans sig om och frågade, ”rakar du min rumpa?” Vi skrattade lite och sedan bestämde han sig för att allting där nere var tvunget att vara jämt så det slutade med att han blev riktigt välansad där nere – pungen och allt.

Efter duschen gjorde vi oss i ordning för att lägga oss i sängen och mysa framför tv:n. Vanligtvis brukar vi inte äta i sängen, men eftersom vi båda var mitt i en stressad vecka bestämde vi oss för att bulla upp med lite nachos och äta när vi kollade på filmen.

Min man älskar nachos – och han går all in när han gör dem. Han rev färsk cheddar ost, skar upp färsk habanero (stark chili), värmde salsa och la allt på en bricka så vi inte skulle få smulor i sängen.

Vi äter våra nachos, tittar på filmen, städar undan och lägger oss för att sova. Efter god natt-pussen räckte maken ned handen, rättade till där nere och några sekunder senare gripas han av panik.

Han hade glömt att tvätta händerna efter han gjorde nachos och grep just tag i sin nyrakade pung med sin habanerohand.

När vi insåg vad som hänt blev vi tvungna att springa ner för trappen och hälla vår sista mjöl i en skål så han kunde lägga sitt paket i det.

Så där stod vi, klockan 00.30 i vårt vardagsrum med hans ädlare delar i en skål mjölk samtidigt som tysta tårar trillar ner för hans kind. Och nu berättar jag det för massa främlingar på internet.”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!