Hon gömmer sig under sängen för att ta reda på om pojkvännen är otrogen. Istället får hon ett chockerande svar.

För att en relation ska fungera på ett bra och hälsosamt sätt måste båda parterna ha tillit för varandra. Men ibland kan osäkerheten och rädslan för att bli lämnad, ta över. Denna historia handlar om en kvinna som var rädd för att hennes pojkvän inte älskade henne lika mycket som han sa och när hon försökte få ett svar på hur han skulle reagera om hon lämnade honom fick hon en riktig överraskning!

under sang
BILDKÄLLA

En dag ville kvinnan veta hur pojkvännen skulle reagera om hon lämnade honom utan att berätta för honom var hon hade tagit vägen. Hon bestämde sig för att skriva en lapp där hon sa att hon var trött på honom och att hon inte ville leva med honom längre. Efter att hon hade skrivit klart brevet la hon det på nattduksbordet bredvid sängen och gömde sig under sängen.

När pojkvännen kom hem upptäckte han brevet och stod bredvid sängen och läste det. Efter att han hade läst klart brevet skrev han någonting på det och la tillbaka det. Sedan ställde han sig i rummet och började byta om samtidigt som han sjöng och dansade. Han tog fram sin telefon, slog in ett nummer och sa:
– Hej babe! Jag ska bara byta om så kan vi mötas upp sen. Hon har äntligen fattat att jag bara lekte runt med henne, så hon har dragit nu. Jag fattar inte ens varför jag stannade så länge. Ja, vi ses snart babe. Pusshej!

När han hade lagt på lämnade han sovrummet.
Tårögd och riktigt upprörd kröp kvinnan fram från under sängen och gick fram till brevet vid nattduksbordet. Där såg hon vad pojkvännen hade skrivit:
”Jag kunde se dina fötter under sängen, din tönt. Jag är i affären och handlar bröd.”

DELA om du gillade denna historia!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!