Hon försöker köra ifrån polisen i sin splitternya Porsche. Sista raden fick mig att bryta ihop.

En kvinna hade precis fått en rejäl löneförhöjning och hade därför köpt en splitterny Porsche som hon nu var ute och körde. Kvällen var varm när hon for fram längs med kusten och hon hade därför fällt ner taket på bilen.

Plötsligt fick hon ett infall att kolla hur bra bilen egentligen gick så hon trampade till rejält på gaspedalen och snabbt accelererade bilen upp till 130 km/h. I samma sekund dök blåljus upp i backspegeln.

”Inte en chans att de kan köra ikapp mig”, tänkte hon för sig själv och accelererade ytterligare och var snart uppe i nära 240 km/h.

Men polisen gav sig inte och kvinnans entusiasm dämpades rätt fort: ”Vad sjutton håller jag på med”, tänkte hon för sig själv och körde in till sidan.

Polisen körde in bakom henne och gick sedan fram till henne och bad om körkortet. Sedan sa han:

”Jag har haft en riktigt tung dag och det här är det sista jag gör innan jag får åka hem. Jag känner inte för att göra mer pappersjobb som om du ger mig en riktigt bra anledning till att du körde så fort så låter jag dig åka vidare.”

”Förra veckan lämnade min make mig för en polis och jag var livrädd att du skulle försöka lämna tillbaka honom”, svarade kvinnan.

”Varsågod att åka vidare.”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!