Hon chockas först av mannens otrevliga svar. Men hennes kontring är klockrent!

Jag tycker det är riktigt jobbigt med människor som inte kan respektera det allmänna utrymmet. Folk som har fötterna på sätet, skräpar ner eller pratar högt i telefonen. En kvinna som stötte på det senare problemet har delat med sig av sin historia och den har cirkulerat på internet några dagar nu.

Här är kvinnans historia:

Efter en lång dag på jobbet satte jag mig ner på tåget för min vanliga pendling hem, slöt ögonen och tänkte vila en stund. Men precis när tåget började rulla ut från stationen slog sig en stor man ner på sätet bredvid mig, tog ut sin mobiltelefon och började prata högt:

”Hej älskling! Det är Erik, jag är på tåget.”

Jag hörde honom grymta:

”Ja, jag vet att klockan är halv sju och inte halv fem. Jag hade ett långt möte.”

”Nej älskling, inte med blondinen från ekonomiavdelningen. Det var med chefen.”

”Nej, nej. Du är den enda i mitt liv.”

”Ja, jag är säker. Jag svär.”

Först försökte bad jag mannen trevligt och snällt om att sänka rösten, då blev han otrevlig och sa argt, ”Du kan sitta någon annanstans om det inte passar.”

15 minuter passerade och mannen fortsatte skrika i sin telefon. Vid det laget hade jag tröttnat rejält på hans sätt och och lutade mig mot telefonen och sa, ”Erik, lägg ska du inte lägga på telefonen och komma tillbaka till sängen?”

Röd i ansiktet och chockad stängde han av telefonen och efter det var han helt tyst. Jag tvivlar på att han kommer använda sin telefon bland folk igen.

Källa: Tickld

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!