Hon är beroende av operationer och vägrar lyssna på läkarnas varningar – här är hennes senaste intima ingrepp

I tonåren är det väldigt vanligt, och naturligt, att man kämpar med sin egen självbild. Vem ska man vara, hur ska man se ut och allt däremellan är saker man funderar på.

Rent fysiskt så kan man växa snabbt eller långsamt och det är inte alldeles enkelt att förstå vad som händer med ens kropp.

Men ju äldre man blir, desto mer brukar de flesta förlika sig med sitt utseende. Visst, man kanske inte är supernöjd med allt men man accepterar liksom hur man ser ut.

Men vissa av oss blir helt enkelt inte nöjda med sitt utseende. Man kan då välja att modifiera utseendet på ett eller annat sätt, och så länge man är över 18 har man all rätt i världen att bestämma själv vad man vill göra.

Anastasiia Pokreshchuk, 33, från Ukraina är en av dessa. Vi har tidigare skrivit om Anastasiia och hur hon trotsat läkarnas råd om att fortsätta förstora sina kinder.

Nu har hon chockat sina följare med ytterligare ingrepp.

Här på Ett gott skratt och Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Anastasiia Pokreshchuk har blivit känd på internet för att ha ”världens största kinder”, något hon uppnått genom flertalet plastikoperationer där hon fyllt kinderna med en typ av syra.

Över 90 000 följare

Anastasiias utseende har genererat över 90 000 följare på Instagram, där följarna dagligen får ta del av utmanande bilder på modellen.

– Självklart får jag mer uppmärksamhet nu, men det beror inte på mina kinder. Det beror på mitt nya, starka självförtroende, säger Anastasiia enligt Ladbible.

33-åringen har själv tappat räkningen på antalet ingrepp hon gjort, som utöver kinderna även innefattar botoxbehandlingar och nya tänder.

Men det som fått Anastasiias följare att tappa hakan på sistone är hennes nya bröst.

https://www.instagram.com/p/CrfonA9Ntk6/

”Du kommer inte bli över 50 år”

Många följare tycker att Anastasiias nya behag är snygga, men många uttrycker också sin oro i kommentarsfälten.

https://www.instagram.com/p/Cj3wWwSjw43/

”Så här många ingrepp kommer att gå fel. Du kommer inte att bli över 50 år” lyder en kommentar enligt The Mirror.

”Jag har ingenting emot detta, men förr eller senare klarar inte kroppen mer” lyder en annan kommentar.

https://www.instagram.com/p/CfwmFfyKobh/

”Bryr mig inte”

Anastasiia själv tar inte åt sig av kritiken, utan är fast besluten att fortsätta på den inslagna vägen, och fortsätta operera sig.

– Jag förstår att andra kan tycka att det ser konstigt ut, men jag bryr mig inte, säger Anastasiia enligt Ladbible.

https://www.instagram.com/p/CPTIjobM9Hg/

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!