Rolig historia: Brandmannen inför nytt system för sexlivet med hustrun

När man vill framföra kritik så gäller det att vara smidig. Att gapa och skrika funkar sällan, utan att få fram vad du menar på ett lite snyggare sätt är oftast mer effektivt.

Det här gäller givetvis även i sänghalmen. Att bara säga till någon att han eller hon är dålig i sängen slår sällan väl ut. Att i stället hinta om vad som kan bli bättre är både smidigare och betydligt snällare.

Den här roliga historien hittade jag på nätet tidigare i dag. Jag fick mig ett riktigt gott skratt och kände direkt att jag måste få dela den med er. Delad glädje är ju dubbel glädje!

Samma system

En nybliven brandman vid namn Johan kommer hem från jobbet och berättar för frun om systemet de har på brandstationen:

– När ettan ringer tar vi på våra jackor. När tvåan ringer glider vi nerför stången. Och när trean ringer är vi redo att köra iväg!

Han fortsätter:

– Och nu tänkte jag att vi skulle ha samma system här hemma. När jag ropar ”ett!” klär du av dig alla kläder. När jag ropar ”två!” hoppar du ner i sängen. Och när jag ropar ”tre!” – då sätter vi igång…

Hustrun tycker att det låter bra!

Följande kväll när mannen kommer hem ropar han ”ett!”, varpå frun tar av sig kläderna. Han ropar sedan ”två!” och hon lägger sig i sängen. Han ropar då ”tre!” och de börjar ha passionerat sex.

Plötsligt skriker frun:
– Fyra!

Mannen blir helt stilla och undrar:
– Vad fasen betyder det?
– Mera slang! Du är inte ens i närheten av elden!

Gör nu dina vänner en tjänst och tryck på dela-knappen om du skrattade!