Heta sexnatten blev till kaos – mystiska bilden avslöjar snuskdetaljen som får tusentals att rodna

Sex är något fantastiskt, men det är också en typ av aktivitet som kan leda till riktigt pinsamma situationer. Genom åren har man hört om både det ena och det andra som hänt under olika kärleksakter.

Att sex kan leda till att jobbiga saker inträffar blev nyligen Emily Georgia, 20, från East Preston varse. Hon och en kille hade en ”myskväll” ihop – och för att sätta lite extra guldkant på sexet så valde de att använda en så kallad ”buttplug”. Det är en liten sexleksak som man för upp i analöppningen under akten för att öka på njutningen.

Killen blev dock lite för uppspelt – och tryckte in saken i rostfritt stål lite för långt. Den försvann, helt enkelt.

Bildkälla: Mercury Press

Efter att ha försökt få ut den manuellt föreslog Emilys älskare att man skulle låta det vara – och låta sexleksaken komma ut på naturlig väg. Strax därefter hävdade han att han var tvungen att gå, då han ”skulle jobba tidigt”. Inte så stöttande, med andra ord.

Rumskamraten till Emily fick dock veta vad som hade hänt – och såg då till att hennes kompis kom iväg till sjukhuset. Där fick hon genomgå en operation på dryga timmen innan man lyckades få ut hennes ”buttplug”.

Bildkälla: Mercury Press

På röntgen gick det tydligt att se att den glidit in ganska så långt, men enligt sjuksköterskan som tog emot Emily var det här inget extraordinärt. Att folk kommer in efter att ha blivit lite väl kreativa med olika sexleksaker tillhört tydligen vanligheterna.

Den 20-åriga tjejen uppmanar nu andra, som kan tänkas hamna i liknande situationer, att söka sjukvård när sådant här inträffar. Att bli lite väl kreativ kan vara farligare än man först tror, menar hon.

– Först bör man väl försöka lösa det själv, men när det inte går ska man ta sig till en sjukhus direkt. Personalen var verkligen fantastisk. De var roliga och fick mig aldrig att känna mig obekväm, säger hon till Daily Mail.

Bildkälla: Mercury Press

Även om det lätt att bli lite väl uppspelt under sexet så gäller det helt enkelt att försöka tänka efter lite så att man inte gör sig illa. Nu slutade ju det här, tack och lov, lyckligt – och Emily verkar ju till och med kunna ha lite småkul åt det hela.

Tusentals har nu tagit del av hennes berättelse. De flesta reaktionerna är uppmuntrande, men det råder en ganska gemensam bild av att det måste ha varit otroligt pinsamt.

Snåla inte nu, DELA för att varna dina sexuellt kreativa vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!