Här blir nykterhetskontrollen otroligt pinsam – för polisen, nu skrattar nätet åt succéklippet

Många av oss har åkt in i en nykterhetskontroll och även om man vet att man inte druckit så är det lätt att bli lite nervös. Det är sällan som polisen är den som klantar sig i de lägena.

Trots att man kanske inte druckit en droppe alkohol på flera dagar så är det lätt att bli lite skakis när man blir invinkad till en nykterhetskontroll av polisen.

Då är det svårt att inte bli nervös bakom ratten, även om man vet att det sannolikt kommer att gå bra.

Det är i alla fall så att det sällan är polisen som står för en pinsam tabbe i de här situationerna. De är vana vid den här typen av arbetsuppgifter och brukar kunna sköta det hela på ett snyggt sätt.

Men i ett estniskt klipp, som spridits som en löpeld på nätet, blir nykterhetskontrollen ytterst pinsam för just polisen.

Det är ett kompisgäng som är på väg till en födelsedagsfest i en bil som, för ovanlighetens skull, har ratten på höger sida. Det är väldigt udda i Estland, precis som i Sverige – och inget som polisen räknade med.

Jag ska inte avslöja för mycket, men det är svårt att hålla sig för skratt när man ser vad som händer efter att rutan vevas ner.

Se klippet nedan!

Snåla inte nu, DELA om du log!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!