Här är världens dyraste dildo: Smyckad med ädelstenar och kostar 11 miljoner kronor

Alla vill vi ha bra och fina prylar. En riktigt häftig bil, eller kanske bara en snygg jacka, får en att känna sig lite stolt. Givetvis är det så att förmögna människor har större möjligheter att skaffa sig sådant här, men frågan är var man drar gränsen.

Jag minns när jag fick mitt första riktiga jobb för en herrans massa år sedan. Det firade jag genom att köpa mig ett par dyra skor som jag länge velat ha. Jag lyxade till det, helt enkelt. Det måste man ju få göra ibland.

Guldkant på tillvaron är ett populärt uttryck. Nu är det ju så att man kan ha det på olika sätt. För en del räcker det med en extra kaka till kaffet medan andra kanske tycker det är att skaffa sig ett vrålåk.

Rika människor har givetvis större möjligheter än en ”medel-Svensson” vad gäller att skaffa sig dyra och exklusiva prylar. Genom åren har vi fått se helt galna exempel på vad man kan slösa sina pengar på. Folk har helt klart olika prioriteringar kring vad som är viktigt i livet.

Diamanter, safirer och pärlor

För en tid sedan lanserades dock en produkt som slår det mesta jag tidigare sett. Det är en sexleksak – närmare bestämt en dildo – för 1,3 miljoner dollar, motsvarande drygt 11 miljoner svenska kronor.

Fornicari

Det är företaget Fornicari som erbjuder den exklusiva dildon. De har riktat in sig på att sälja vuxenleksaker till ”samhällets elit”, som de själva uttrycker det.

Den superexklusiva dildon kallas ”The Pearl Royale” och är skapad av den australiska juveleraren Colin Burn. Den är gjort i platina och besmyckad med vita och rosa diamanter, blå safirer samt exklusiva djuphavspärlor. Dildons nedre del är löstagbar och tänkt att kunna användas som smycke i ett halsband.

I ett pressmeddelande säger Alison Bradford, den skotska kvinna som äger företaget Fornicari, följande:

– Vi tar fram lyxföremål som kan bli en del av någons erotiska konstsamling eller skänkas till en speciell person som tycker om att kombinera kvalitet och njutning.

”The Pearl Royale” är enligt ansedda ekonomimagasinet Forbes.com världens dyraste dildo.

Tagga någon som borde spara ihop till en sådan här!