Här är trebarnsmammans avslöjande bilder – så glödheta att hennes barn portades från skolan

Som vuxen har man all rätt i världen att göra precis vad man själv vill. Man får klä sig hur man vill, man får försörja sig på vad man vill, och man får umgås med de man vill. Så länge man inte bryter mot några lagar eller skadar andra så är ens livsstil upp till var och en.

Men i många samhällen löper man, tyvärr, risk att bli utfryst om man sticker ut på ett eller annat sätt, vilket kanske egentligen säger mer om samhället än om en enskild person.

Trebarnsmamman Crystal Jackson tjänar stora pengar på att lägga upp sexiga bilder på sig själv på nätet – vilket nu har fått hennes barn utsparkade från skolan.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

150 000 dollar motsvarar ungefär 1,2 miljoner svenska kronor. Det är så mycket pengar som 44-årige trebarnsmamman Crystal Jackson drar in på sina lättklädda bilder under sitt alias Mrs Poindexter – varje månad.

Men att vara rik och lättklädd kan också bli kostsamt.

Familjen inte välkommen i skolan

Enligt New York Post har andra mammor i området hittade Crystals Instagram-konto. Mammorna startade då en kampanj och skickade även utskrivna bilder på Crystal till skolans rektor för att få hennes barn utsparkade från skolan.

Kort därefter kom ett brev från skolan:

”Ditt sökande efter kontroverser med dina vuxenbilder står i konflikt med vad vi vill lära våra elever. Därför kräver vi att ni hittar en annan skola till era barn och att ni inte längre förknippas med vår skola” stod det i brevet.

Crystal, som får hjälp av sin make Chris att ta bilderna, fick inte ens åka in till skolan för att hämta barnens tillhörigheter.

”De är ju helt oskyldiga”

Men Crystal tänker inte ge upp sin nya karriär, och letar nu efter nya skolor där barnen kan gå.

– De ville få bort mina barn, de är ju helt oskyldiga i allt det här. De straffas enbart för att några har en annan åsikt än jag. Bilderna är roliga, lite sexiga och absolut inte porr, säger Crystal till New York Post.

Skolan har ännu inte uttalat sig offentligt om ärendet.

Vad tycker du om det här, gör trebarnsmamman helt rätt som struntar i vad samhället tycker och tänker eller gör hon fel?

Tryck gärna på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!