Här är sommarens vågade bikini-trend

Det känns allt svårare och svårare att hänga med i dagens modetrender, kanske är de där trenderna mest till för ungdomar. Vi som är lite äldre är allt som oftast tillfreds med hur vi ser ut och vad vi har på oss, vilket innebär att man inte är lika trendkänslig.

Men det kan samtidigt innebära att man får sig en chock emellanåt när man ser ungdomar på stan, på stranden eller i affären. Man förstår helt enkelt inte riktigt hur de tänkt.

Ibland sitter plaggen så tajt att man tror folk har en andra hud på sig, och ibland så ser plaggen ut att kunna trilla av när som helst.

Trender kommer och går även när det kommer till badkläder, där det tycks som att plaggen lämnar mindre och mindre åt fantasin för varje sommar.

Men frågan är om inte årets trend är den mest avslöjande hittills – den går nämligen ut på man ska undvika solränder på axlarna till varje pris.

bikini1
Bild: Fashion Nova

Risk att blotta brösten

Det är brittiska Daily Star som rapporterar om en bikini från sajten Fashion Nova som ska bäras på ett speciellt sätt.

Den ska bäras med axelbanden knutna över brösten, för att undvika solränder på axlarna.

bikini1
Bild: Fashion Nova

Axelbanden ger således inget stöd till brösten och man löper hög risk att råka ut för en liten blottar-olycka om man bär den på detta vis.

Superpopulär

Bikinin heter Cozumel Thong 2 Piece Bikini och består förutom av den avslöjande överdelen av en underdel som inte lämnar sådär jättemycket åt fantasin.

Vem skulle våga ha den här bikinin på stranden då? Jättemånga, tydligen. Bikinin har fått skyhöga betyg på hemsidan.

”Älskar den här lilla, sexiga saken. Passar perfekt och är supersexig” lyder till exempel en recension.

Skulle du våga ha den här bikinin på stranden?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!