Här är dejtingsajten för män med liten penis – så kort måste snorren vara för medlemskap

Sedan urminnes tider har människan funderat kring karlars penisstorlek. Vad är lagom? Vad är litet? Vad är stort? Spelar storleken verkligen roll?

Oavsett svar på ovanstående frågor så kvarstår det faktum att alla män är olika utrustade därnere, och tur är väl det för det finns såklart kvinnor som föredrar ett lite mindre paket.

Därför finns nu en dejtingsajt för män med små penisar.

Det är Ladbible som rapporterar om sajten Dinky One, som nyligen lanserats.

Här är unika måtten

Sajten riktar sig till män med penisar av storlek mindre samt till kvinnor som söker män med små penisar.

Bild: Shutterstock

En genomsnittlig penis mäter 14 centimeter världen över. För att få bli medlem måste män ha en penis som är mindre än detta.

”Om du har en penis som är mindre än genomsnittet finns det ingen anledning att skämmas. På Dinky One har alla liten penis. Det innebär att alla du dejtar är medvetna om detta och just därför behöver du inte känna någon press eller ångest,” står det på hemsidan.

Tusentals medlemmar

Sedan starten har Dinky One fått över 28 000 medlemmar, av dessa är ungefär 27 procent kvinnor.

På hemsidan går det att läsa följande:

”Precis som män som är mindre än genomsnittet, finns det även kvinnor som är mindre än genomsnittet. De kan ofta tycka att samlag är smärtsamt. Det finns även kvinnor som tycker att sex med en mindre man är bättre, eftersom de männen ofta är bra på de andra delarna av sex.”

Bild: DinkyOne

Med andra ord finns det nog någon för alla, som det gamla uttrycket lyder.

Vill man bli medlem, så blir man det här.

Känner du någon som skulle kunna finna kärleken här? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen!