Här är bilden som avslöjar hur snuskig fantasi du har, men vad föreställer den egentligen?

Ibland ser man något som vid första anblick känns som en självklarhet – men efter lite luskande så inser du att sanningen är något helt annat. Den här bilden är just det – och får nu nätet att skratta högt.

Optiska illusioner och synvillor har länge fascinerat människan. Det är något speciellt i att vid första anblick tro sig vara bensäker på vad man ser. För att sekunder efter haja att sanningen egentligen är något helt annat.

Som ung minns jag att vår mattefröken brukade avsluta lektionerna med att ge oss elever en liten kluring som man fick sitta med en stund. Det var något annat än de vanliga talen som vi satt med. Nu behövde man tänka lite mer utanför boxen och hitta lite lustiga lösningar.

Jag minns exempelvis en bild av en äldre herre. Frågan var hur många djur som fanns med på bilden. Vid en snabb titt så såg jag inte ett enda, men när man satt en stund så poppade de fram en och en. Jag tror till slut att vi hittade 14 djur eller liknande – och då var vi inte ens nära rätt svar. För det var typ 25.

Fanns på hotell

Nåväl. Sådant här är i alla fall roligt, det tycker nog de flesta. Det blir som en liten tävling mot en själv. Att få gnugga geniknölarna är aldrig fel – speciellt inte i en tid då datorer sköter det mesta tänkandet åt oss.

Den här bilden (nedan) får nu nätet att skratta högt. Men frågan är vad det är du ser?

Vissa ser en man som sitter och läser en bok. Andra, med lite snuskigare fantasi, ser en person som får oralsex. Det finns nog egentligen inget riktigt svar.

Bilden hittades, knasigt nog, i en broschyr på ett hotell i USA.

– Jag tror att hotellet på ett subtilt sätt vill säga att de kan fixa en prostituerad till dig, säger en person som la upp bilden på nätet till tidningen The Independent.

Jag är löjligt förtjust i sådant här, men det ska erkännas att jag först av allt såg den lite snuskigare varianten.

Tryck nu på DELA för att se om dina vänner såg samma sak som du i bilden!