Tjejen kräver att han ska ha minst 21 cm mellan benen – killens kontring är helt genial

När man söker efter en partner har man ofta olika krav på hur ens framtida partner ska se ut, ha för yrke och ha för värderingar. Kvinnan i den här historien fick ett klockrent svar tillbaka på sitt krav på hennes krav för sin framtida man!

Urologen kommer in på sin stamkrog och blir omgående hänvisad till sitt vanliga bord. Han ser då en vacker, sexig blondin två bord bort, som också sitter ensam. Han ber kyparen skicka över husets dyraste champagne till kvinnan. Kyparen hämtar champagneflaskan och går över till kvinnans bord.

Men i stället för att låta kyparen öppna flaskan låter kvinnan den vara oöppnad och ger kyparen en lapp. Den överlämnas till urologen och lyder:
”Om jag ska acceptera champagnen från dig så förväntar jag mig att du har en Porsche i garaget, 20 miljoner på banken och minst 21 cm mellan benen!”

Urologen skickar då tillbaka en lapp med följande text:
”Kära fröken! I mitt garage står en Ferrari F40, jag är god för 90 miljoner, men inte ens du är läcker nog för att jag ska kapa kuken 10 cm, så skicka tillbaka flaskan omedelbart!”

Var inte snål nu, DELA med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!