Hans splitternya Ferrari blir omkörd av en gubbe på en gul moped. Orsaken är skojig.

En ung börshaj hade precis tjänat massor med pengar på en aktieaffär och bestämde sig för att gå ut och köpa sin drömbil – en splitterny Ferrari GTO. Efter han betalat över fem miljoner kronor för bilen så tog han ut den för en första körtur.

Senare när han står och väntar vid ett rödljus så stannar en gammal skröplig gubbe på en gulmoped bredvid honom. Gamlingen synar Ferrarin och säger, ”Vad är det för bil du har där, grabben?”

Den unge mannen svarar, ”Det är en Ferrari GTO, den kostade över fem miljoner kronor, men det var den värd!”

”Jisses, det var mycket pengar,” sa gamlingen och satte tummarna i sina hängslen. ”Varför kostade den så mycket?”

”För att den kan åka i över 250 kilometer i timmen,” svarade börshajen stolt.

”Såpass, har du något emot att jag kikar in i bilen?” frågade gamlingen på mopeden.

”Inga problem,” svarade den stolte bilägaren och den gamle mannen kikade in genom bilfönstret och såg alla knappar och lysen som fanns på instrumentbrädan och nickade instämmande.

När gamlingen satte sig tillbaka på sin moped visslade han till och sa, ”Det var en väldigt tjusig bil du har där grabben, men jag tror allt att jag håller mig till min moped!”

Just som han sa det slog trafiklyset om från rött till grönt. Börshajen bestämde sig för att visa gubben exkat hur snabb hans bil faktiskt var. Han tryckte gasen i botten och inom 30 sekunder stod fartmätaren på över 100 kilometer i timmen.

Plötsligt märkte börshajen en gul prick i backspegeln som blev större och större. Han saktade ner lite för att se vad det var och då.. WROOOOOOOOM! Blåste något förbi honom i toppfart.

”Vad i helvete kan vara snabbare än min Ferrari?” muttrade börshajen för sig själv. Han tryckte ner gaspedalen i mattan och accelererade upp till 140 kilometer i timmen.

Då, framför honom, såg han den gamle mannen på mopeden. Förbluffad över att mopeden kunde åka så fort växlade börshajen upp och pressade upp bilen i 160 kilometer i timmen och blåste förbi mopeden. WROOOOOOOOM!

Han kände sig ganska kaxig bakom ratten tills han tittade i backspegeln, där såg han att den gamle mannen på mopeden tog in på honom igen. ”Hur är det ens möjligt?” tänkte han och i panik gav han allt Ferrarin hade att erbjuda och kom upp i 250 kilometer i timmen.

Men bara några sekunder senare såg han att mopeden tog in på honom ännu en gång!? Det finns inget han kan göra. Ferrarin har nått sin maxfart. Plötsligt så brakade mopeden rakt in i baksidan av bilen.

Börshajen stannade bilen och hoppade ut. Mot alla odds så var den gamle mannen fortfarande vid liv. Han spring fram till gamlingen och skrek, ”Herregud, finns det något jag kan göra för dig?”

Den gamle mannen rosslade och sa med sitt sista andetag, ”Du… Kan… Knäppa… Loss… Mina… Hängslen… Från… Din… Sidospegel…”

Källa: Tickld

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!