Hanna ska skicka ansökan till chefen – då gör hon pinsamma misstaget som får tusentals att skratta

Det är lätt att bli lite väl tankspridd när man ska höra av sig till någon man ser upp till eller som bestämmer över en. Då kan det många gånger bli fel i all hast – och den pinsamma situationen lurar ofta bara runt hörnet.

Hur fel det kan bli när man vill höra av sig till någon viktig fick 20-åriga Hanna från Stockholm uppleva för en tid sedan.

Hon hade sökt ett jobb, gått vidare i processen och ville höra av sig till chefen igen med sin ansökan för att visa sin entusiasm.

I ett SMS var tanken att hon skulle skicka en länk via vilken chefen skulle kunna läsa mer om hennes kvalifikationer, men då blev det minst sagt fel.

Hanna råkade i stället skicka en länk till en video på när en tjej står och ”twerkar” (en dansstil där höfter och rumpa är i fokus).

– Jag tänkte att jag skulle skriva för att få komma i kontakt med personer som tidigare jobbat där för att imponera och visa att jag verkligen ville ha jobbet, säger hon till Nyheter24.

Hanna berättar vidare att hon blev rädd att misstaget skulle kosta henne chansen till att få jobbet. För att lindra det hela drog hon ett nytt sms med texten ”Gud vad pinsamt det blev nu men tänkte skicka detta” – och tog då med den korrekta länken.

En timme senare fick hon svar från chefen, som tack och lov visade sig ha en stor portion humor.

”Hej Hanna! Haha! Vilka moves tjejen hade! Du behöver verkligen inte tycka att det är pinsamt”, svarade han.

Alla kan så klart begå misstag och det här var ju trots allt rätt oskyldigt. Jag tycker det var både sympatiskt och roligt av chefen att komma med ett sådant klockrent svar och jag gissar att det innebar en stor lättnad för Hanna.

Huruvida hon fick jobbet eller inte är dock oklart.

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!