Han ville bara gå ner i vikt snabbt. Istället fick han uppleva något chockade honom rejält.

En man tittade sig i spegeln en dag och tyckte det var dags att gå ner i vikt. Han ringde en annons om ett viktnedgångsprogram som garanterade att man skulle gå ner 10 kilo på en vecka.

Nästa dag ringde det på dörren och en vacker 19-åring, ett riktigt bombnedslag, stod utanför hans dörr iklädd bara ett par Nike springskor och en skylt runt halsen som det stod ”Får du tag i mig så får du ta mig”. Hon presenterade sig och sa att hon kom från viktnedgångsprogrammet.

Utan att tänka mer på saken så började mannen springa efter kvinnan. Efter några kilometer så svettades han och stånkade och stönade och gav upp. Nästa dag så kommer 19-åringen tillbaka och samma scen upprepar sig och så fortsätter det hela veckan. På den sista dagen så vägde sig mannen och såg att han faktiskt hade gått ner 10 kilo.

Nästa morgon ringer mannen företaget och köper ett nytt program som garanterar att man går ner 15 kilo på en vecka. Senare på dagen knackade det på dörren och utanför stod den vackraste kvinnan som mannen någonsin hade sett. Hon hade bara på sig ett par Reebok-skor och en skylt runt halsen som det stod: ”Får du tag mig så får du ta mig”.

Mannen är utanför dörren som ett skott men kvinnan är en superform och trots att han gör sitt bästa kan han inte komma ifatt henne. Restan av veckar fortsätter på samma sätt. En gång om dagen kommer den vackra kvinnan och knackar på och mannen jagar henne så länge han orkar.

Men, till mannens stora glädje så när han vägde sig den 7:e dagen så hade han gått ner hela 16 kilo.

Nöjd med resultatet ringde mannen upp företaget dagen efter och beställde deras guldprogram som garanterade att man gick ner 20 kilo på en vecka.

”Är du säker”, frågade telefonisten. ”Det är ett väldigt krävande program.”

”Absolut”, svarade han. ”Jag har inte mått så bra på flera år.”

Nästa dag så knackade det på dörren. Mannen gick och öppnade och utanför stod det en gigantisk muskulös man iklädd bara ett par rosa Puma springskor och en skylt runt halsen som det stod ”Får jag tag på dig så är din röv min”…

Mannen gick ner 25 kilo den veckan…

DELA om du garvade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!