Han ska betala böter men tappar något i rätten – 2 timmar senare stormar polis in i hans hus

När du befinner sig i knepiga situationer gäller det att kunna hålla fokus för att inte göra det ännu värre. Det handlar ofta om att reda ut den första händelsen innan man på riktigt kan gå vidare. Annars kan problemen börja staplas på hög.

En amerikansk man hade hamnat i rätten på grund av fortkörning och skulle i princip bara godkänna det hela och betala böter innan problemet var ur världen. Situationen var, med andra ord, inte alltför urspårad.

Mannen kom till rättssalen i keps, vilken han var tvungen att ta av sig inför domaren. När han gjorde det föll dock något extremt oväntat ut ur kepsen – en liten påse med vitt pulver i.

Ingen märkte något just då, men en stund efter att mannen fått sin bot noterade en av vakterna den lilla påsen. Efter ett snabbt test kunde man konstatera att den innehöll kokain.

Tack vare en övervakningsfilm kunde man utan problem konstatera att det var mannens.

Sedermera fälldes han även för det här, betydligt värre, brottet (narkotikainnehav). Det hela blir ju naturligtvis extra komiskt då han alltså tog med sig droger till rätten. Hans val av gömställe var väl kanske inte heller så genialt.

Nedan kan du se ett klipp på händelseförloppet!

Källa: NowThis (Facebook)

Även om det så klart inte är bra, eller speciellt roligt, att någon begår brott så tycker jag att den här dråpliga händelsen blev riktigt kul. Mannan får ju faktiskt skylla sig själv när han är så här korkad.

DELA om du också tycker att den här mannen bör tänka efter nästa gång han funderar på att bryta mot lagen!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!