Han sätter svärmor i bilen, kör ut på isen och trycker gasen i botten. Hennes reaktion är fantastisk.

”Fortare, fortare! Nej! Oj, oj, oj,oj,oj!”

Nej. Det handlar inte om det du tror. Nu lyfter vi blicken lite och slutar tänka på snusk. Kvinnan som ropade ut sin förtjusning i citatet ovan är Karin Pehrs och hon skriker på grund av att hennes svärson, Gustav Theander Gransten, har tagit med henne ut på isen för att sladda med bilen.

Det var på nyårsafton som Gustav tog med svärmor på en tur på Salutjärn i Rättvik. Han hade satt upp en kamera i kupén som filmade allt och laddade sedan upp videon på Youtube. Det var förra veckan och idag har klippet redan fått över 60 000 visningar.

– Jag tänkte att det kunde bli roligt efterson hon aldrig hade åkt med förut och det blev lyckat får man säga, säger Gustav till tidningen Dala-Demokraten.

I klippet ser man hur svärmor skriker och skrattar när bilen börjar sladda.
– Han sa att vi skulle åka jättesakta, men jäklar vad fort det gick. Jag bara gapade och skrek, det var skitkul. Jag har aldrig gjort något sånt förut, säger Karin Pehrs till samma tidning.

Vad tycker ni? Är det en schysst svärson som tar med sin svärmor på en trevlig tur, eller en liten fartdåre som är full i fan
Jag tycker att det såg riktigt kul ut i alla fall. Kolla in klippet här.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!