Han säger förbjuda saken om julen och får en pistol mot huvudet – nu skrattar tusentals åt galna sketchen

Jonas Fagerström tillhör den nya generationens komiker som fått stor spridning genom Youtube och Instagram. Idag har han 100 000-tals följare i sociala medier och mänger av fans till sina sketcher.

Han föddes 1991 i Stockholm men växte upp i Smögen. Numera bor han i Stockholm igen. Humor talangen fick han från farsan.

– Min pappa har alltid varit den som skojat till det hela tiden och de flesta som träffat både mig och min pappa säger att jag är en yngre kopia av honom, så jag antar att jag har tagit efter en del av pappa, har han tidigare avslöjat för Nyheter24.

En video som fått stor spridning senaste tiden är en kort sketch där Jonas driver med människor som börjar prata om julen redan i augusti. Videon har fått nästan 250 tusen visningar och det är inte svårt att förstå varför…

Kolla in den roliga sketchen här under.

Om Jonas fortsätter så här kommer vi nog garanterat se mer av honom i framtiden.

DELA gärna om du också tycker det är för tidigt att snacka om julen i augusti!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!