Han misstänkte att frun var otrogen – använde drönare för att ta reda på sanningen

Att utsättas för otrogenhet är något av det värsta som finns. Det är inte bara själva akten, det är sveket och lögnerna som gör ondast.

Oftast känner man på sig om sin partner är frånvarande. Det finns i luften. Men det kan vara svårt att sätta fingret på, speciellt om man råkat bli tillsammans med en skicklig lögnare.

Ibland kan den enda lösningen vara att skicka upp något i luften för att ta reda på sanningen. Det fick den här mannen erfara i första hand.

Mannen, som kallar sig Yaog på Youtube, fick reda på att hans fru sedan 18 år tillbaka var otrogen mot honom genom att följa efter henne med en drönare och filma henne i akten bara några kvarter från deras gemensamma hem. Det rapporterar bland annat New York Post om.

I videon berättar mannen att han har fått ett tips av en gemensam bekant att hans fru har varit otrogen med en annan man innan hon gick till jobbet. Yaog hade tidigare försökt följa efter henne till fots men blivit påkommen och såg ingen annan utväg än att ta reda på sanningen med sin drone.

Han säger i videon att han förstod att något var fel när hon inte tog den vanliga vägen till jobbet.

”Om du tittar nog kan du se hur 18 år av äktenskap kastas i rännstenen” säger han om videon när det visas att frun stannar på en parkering, hoppar ur, går fram till en annan bil, kysser föraren och hoppar in och åker iväg med honom.

Här kan du se videon:

Jag vet inte om jag tycker att man ska följa efter sin partner men man ska absolut inte vara otrogen heller. Jag tycker riktigt synd om den här mannen och hoppas han klarar sig i framtiden.

Tycker du han gjorde rätt?

Var med och dela om du också är trött på otrohet.

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!