Han hyllas för sina bröllopsfoton – men se nu när kameran zoomar ut och mystiska knepet avslöjas

Bröllopsdagen är en av de största händelserna i ens liv och de där magiska timmarna vill man givetvis få ha som minne genom livet i form av bilder, filmer och annat.

Det är när kärleken sprudlar som mest som blixtarna från en kamera ska börja smattra. Många bröllopsfotografer har sina egna små knep för att få till de där perfekta bilderna som verkligen speglar parets kärlek till varandra.

Men Rom Celano, en vietnamesisk fotograf, har nu valt att avslöja varför han blivit känd för sina karaktäristiska och speciella bröllopsbilder.

Tumblr-kontot angelbond14 har lagt upp en bild på ett fint brudpar som Rom har tagit – men man har även lagt upp en utzoomad version där hans magiska knep för den perfekta bröllopsbilden avslöjas.

Mellan fotografen och det nygifta paret står en assistent och sprutar enorma mängder vatten – med munnen! Tydligen ska det förhöja de ljusa partierna i bilden – och skapa en lite extra magisk ”touch”.

Jag kan fascineras av hur folk lyckas hitta sätt för att förbättra saker och ting – och även om det här var ett av de märkligare knepen jag hört talas om så kan jag inte låta bli att tycka det är lite småroligt.

DELA gärna det här med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!