Han hör någon skrika i en mörk gränd och springer dit. Det bisarra som händer sen får mig att skratta rakt ut.

En man var på väg hem från jobbet sent en kväll när han hörde någon skrika från en gränd. Modig som han var sprang han in i gränden för att se att allt stod rätt till och när han kom fram så möttes han av en märklig syn. En liten flicka stod och hoppade på ett brunnslock och skrek för full hals.

”42, 42, 42, ,42 ,42 ,42!”

Barnen verkade inte vara skadat eller ledsen som mannen först hade trott. Tvärtom var verkade flickan mycket glad där hon stod och hoppade. Det hela var mycket konstigt tyckte mannen så han bestämde sig för att fråga vad som stod på.

”Ursäkta, men vad är det som är så roligt?” frågade mannen.

Flickan slutade hoppa och skrika och tittade på mannen, ”Åh, jasså. Det här är nog det roligaste jag någonsin har gjort farbrorn.”

”Men vad är det som är så roligt med att hoppa på ett brunnslock och skrika 42?” frågade mannen.

”Det är svårt att förklara. Du måste nog testa själv för att kunna förstå.” sa flickan och klev åt sidan för att ge plats åt mannen på brunnslocket.

Mannen, som var en modig kis som alltid beredd på att testa nya saker, var något skeptisk men bestämde sig ändå för att ge det en chans. Den lilla flickan hade ju uppenbart så roligt att det måste ligga något i det hon säger. Han ställde ifrån sig sin portfölj, ställde sig på brunnslocket och började hoppa.

”42, 42, 42, ,42, 42!” skrek mannen allt han orkade.

Precis när han var som högst upp i luften i det sjätte hoppet drog den lilla flickan kvickt som attan bort brunnslocket och mannen föll rakt ner i den mörka kloaken. Lika snabbt satte hon på det locket igen. När hon var färdig ställde hon sig på brunnslocket och började hoppa samtidigt som hon skrek.

”43, 43, 43, 43, ,43!”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!