Han hittar sin fru i säng med en 19-årig snygging – men hennes förklaring sätter allt i ett nytt ljus

Man ska inte vara otrogen men den här förklaringen gjorde i alla fall att jag skattade högt!

En make kom hem tidigt från jobbet en dag och hittade sin fru i säng med en ung attraktiv man och blev förståeligt nog ganska upprörd.

”Din otrogna gris,” skrek han. ”Hur vågar du göra det här mot mig, din make och fadern till dina barn? Jag vill ha en skilsmässa nu på studs!”

”Vänta en minut min älskade,” svarade frun. ”Låt mig i alla fall förklara vad som hände.”

”Visst,” sa mannen bittert. ”Men det är de sista orden du någonsin kommer säga till mig.”

Och frun började förklara sig;

”Jag var på jobbet och skulle precis sätta mig i bilen för att åka hem när den här unge mannen kom fram och frågade om jag kunde ge honom lift. Han såg så nere och hjälplös ut att jag tyckte synd om honom och lät honom sätta sig i bilen. Väl inne så lade jag märke till att han var väldigt smal, för kallt klädd och lortig och han berättade att han inte hade ätit ordentligt på tre dagar!

Som du vet är jag en godhjärtad människa och när jag hörde det kunde jag inte låta bli att bjuda med honom hem och värma upp grytan som jag gjorde igår, som du inte ville äta för att du förätit dig på chips framför tv:n, och bjuda honom på den.

Stackaren slukade maten på bara några minuter. Och eftersom han var så lortig föreslog jag att han skulle hoppa in i duschen och tvätta sig. Undertiden han var där inne såg jag att hans kläder var smutsiga och trasiga så jag slängde dem. Och eftersom han behövde kläder gav jag honom dina dyra jeans som du slutat använda för att de blivit för tajta på sista tiden.

Jag gav honom också underkläderna som jag köpte åt dig i bröllopsdagspresent men som du inte använder för att de inte är sådana där stora boxershorts du gillar. Sedan hittade jag den snygga skjortan som du fick av min bror i julklapp men vägrar använda bara för att irritera honom.

Jag donerade också kängorna du köpte förra året i den där dyra affären men vägrar att använda eftersom att du såg Mark Levengood använda dem på tv.”

Frun tog ett djup andetag och fortsatte, ”Han var så tacksam för min förståelse och hjälpsamhet att när jag gick med honom till dörren för att säga adjö så vände han sig om med tårar i ögonen och frågade; Finns det något annat här som din man inte använder längre?”

Var inte snål, DELA om du skrattade!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!