Han har två fullt fungerande penisar – nu avslöjar han allt om sitt liv och sina sexäventyr

Delad glädje är dubbel glädje. Eller i det här fallet kanske dubbel glädje är dubbel glädje… Möt DDD, eller DoubleDickDude som han kallar sig på internet, mannen men två, stora, och fullt fungerande penisar. (varning grafiska bilder längre ner)

DDD kom till allmänhetens kännedom 2014 när har berättade som sitt tillstånd för välden via forumet Reddit där han svarade på 100-tals frågor från användare från hela världen.

Frågetråden har sedan dess blivit en av de mest lästa någonsin – mer populär än liknande intervjuer med till exempel filmstjärn Chris Pratt, Bill Gates och astronauten Buzz Aldrin.

Tillståndet kallas för diphallia och drabbar ungefär 1 på 5,5 miljoner människor. Det mycket ovanligt att de som har diphallia får två fullt fungerande penisar som DDD.

Att utveckla två penisar är inte genetiskt utan beror på en mutation tidigt i fostrets utveckling. Många väljer att operera bort en av penisarna men DDDs föräldrar valde istället att låta båda vara kvar till han var mogen nog att ta ett beslut på egen hand.

Under intervjun på Reddit avslöjade DDD mycket om sig själv och sitt unika tillstånd – men inte sin riktiga identitet.

Anledningen var att han inte vill bli sedd som ett skämt eller ett freak. Han förklarade att det bara är människor han ska ha sex med som får veta om tillståndet.

Men DDD avslöjade bland annat att han är bisexuell, har legat med över 1000 personer, att han har många erfarenheter med flera partners samtidigt och att båda penisarna funderar normalt under samlag. Just nu lever han i ett förhållande med en man och en kvinna och bor i USA på östkusten.

Han berättade också att han har funderat på att göra porr men valt att inte ge sig in i den branschen.

I en annan intervju berättade DDD hur det var att växa upp med två penisar. Hans föräldrar varnade honom tidigt för att visa upp sina penisar för andra barn och när han var liten trodde DDD att det berodde på att han inte skulle göra de andra pojkarna avundsjuka över att de bara hade en penis när han själv hade två.

Senare när DDD blev tonårig kom en period när han funderade på att operera bort den ena penisen efter att ha blivit hånad av sina jämnåriga. Men han höll ut.

Nu är DDD i mitten av 20-årsåldern och supernöjd med att vara speciell och skulle inte byta bort det för något i världen.

DDD och startat ett framgångsrikt twitterkonto där man kan se mer bilder om man är intresserad och dessutom släppt en bok om sitt liv.

Jag tycker att det är starkt av DDD att gilla sin egen kropp och jag önskar honom all lycka till i framtiden.

DELA om du också tycker det är häftigt med människor som tror på sig själva – och har två penisar!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!