Han har sex med vackra kvinnan men vaknar i stor blodpöl – minuten senare händer det klockrena!

När du inte har all information att tillgå är det lätt att dra till falska slutsatser. Mannen i den här historien gjorde just det på ett roligt sätt!

En vacker kvinna som är singel tycker att hon har fått nog av att sitta hemma och bli uttråkad, så hon bestämmer sig för att gå till stan för några drinkar. Kanske kommer hon att träffa den rätte i kväll? Hon bestämmer sig för att gå till den lokala baren.

När hon sitter i baren själv närmar sig en mycket berusad gentleman och börjar flirta med henne. Det är tydligt att mannen vill ha sex med henne.

Men hon vill verkligen inte vara med den här killen eftersom han är så packad – och hon har dessutom ”lingonvecka”.

När natten fortsätter börjar hon dock också bli lite berusad och bestämmer sig slutligen för att gå hem med den här killen. ”Han är så full, han kommer inte märka att jag har mens, tänkte hon på sig själv”.

När de anländer till killens lägenhet ödslar de ingen tid, utan har omgående passionerat sex. Sedan somnar mannen och snarkar högt. Kvinnan känner då lite skam och bestämmer sig för att lämna lägenheten och går hem.

Nästa morgon vaknar mannen i sängen. Han försöker att komma ihåg vad som hände under natten. Han minns vagt att han träffat en tjej som han tror följt med honom hem.

”Okej,” tänker han och tittar mot den andra sidan av sängen. Kvinnan var inte där.

Men han märker plötsligt att hela sängen är täckt av blod.

Han hoppar upp från sängen i skräck. ”Åh nej, åh nej … Vad har jag gjort? Dödade jag den här stackars kvinnan medan jag var packad? Vad är jag för monster?”

Han börjar få panik och rusar runt som en galning i sin lägenhet. ”Hur dödade jag henne? Var är kroppen?”

Han går in i köket för att kontrollera sina knivar. Alla var rena. ”Så jag skar inte upp henne…” tänkte han för sig själv.

Sedan rusar han till sin pistolskåpet för att se om han använde någon av pistolerna och ammunitionen. ”Jag sköt inte henne heller …” sa han till sig själv.

Paniken stiger mer och mer i bröstet, han tittar också in i verktygslådan för att se om han kanske hade använt någon av sina hammare för att döda henne. ”Nej, inget av mina verktyg användes” viskade han.

Desperat att ta reda på hur han dödade den stackars kvinnan går han, djupt tankspridd, in i badrummet för att fräscha upp sig lite snabbt.

Han lyfter huvudet för att titta sig själv i spegeln.

Då säger han: ”Åh Gud … jag åt henne!”

DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!