Han har lagt över 1 miljon kr på att se ut som Britney Spears – nästa ingrepp kan göra honom helt blind

Alla har vi våra idoler, eller i alla fall någon man ser upp till. Kanske en idrottsstjärna, skådespelare eller artist.

Vanligtvis växer man ur sin idoldyrkan med åldern, när man inser att ens idol också är en vanlig människa av kött och blod.

Men för vissa så fortsätter denna idoldyrkan långt upp i vuxen ålder, och de gör allt för att komma så nära sin älskade idol som det bara går.

35-årige Bryan Ray är en sådan person. Han har lagt över en miljon kronor på att bli så lik sin barndomsidol Britney Spears som det bara är möjligt – och hans nästa ingrepp riskerar att göra honom helt blind.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Bryan Ray kommer från USA och har sedan han var 17 haft Britney Spears som sin stora idol.

Skaffade helt nya tänder

Det första ingreppet han gjorde var att skaffa helt nya tänder, för att leendet skulle likna Britneys så mycket som möjligt.

Sedan dess har Bryan spenderat över en miljon svenska kronor på att förändra sitt utseende.

– Jag har gjort över 100 ingrepp, bland annat injektioner i kinderna, filat ned ögonbryn-benen och opererat näsan. Dessutom får jag botox en gång i månaden, sedan jag var 20 år, har Bryan sagt till brittiska Metro.

Pågående konstprojekt

Bryan ser sig själv som ett ständigt pågående konstprojekt.

– När jag ser mig i spegeln så är jag väldigt lycklig. Är jag perfekt? Nej, verkligen inte. Jag är mänsklig som alla andra och jag försöker inspireras av Britney Spears. Det kommer aldrig förändras eftersom min beundran av henne bara har växt de senaste 20 åren, säger Bryan till Daily Star.

Bryan är långt ifrån färdig med sin förvandling. Nu vill han operera sina ögon, för att få en färg som mer överensstämmer med Britneys ögonfärg.

Riskerar bli helt blind

Det är en operation som måste göras med laser, och ingeting som rekommenderas. Men det avskräcker inte Bryan.

– Jag har varit nyfiken på detta och det finns en operation man kan göra. Den går inte att göra här i USA och man kan bli blind förevigt. Jga har vänner som har gjort samma operation med toppenresultat, säger Bryan till Daily Star.

Operationen går ut på att ta bort pigment från ögat och är alltså ingenting som rekommenderas.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!