Han gör det förbjudna men får ändå spela i landslaget – hör Sven Melanders hårda dom

Det är få kändisar i Sverige som vågar sticka ut och stå upp för sina åsikter som Sven Melander. TV-profilen lägger sig gärna i heta debatter, men ofta med en lite skämtsam ton, vilket gör de flesta av hans utspel riktigt underhållande.

Sven Melander är känd från mängder av timmar i TV-rutan, men på senare tid har han även blivit en riktig tyckare, som absolut inte räds att lägga sig i heta ämnen.

På Youtube och Facebook lägger han titt som tätt upp klipp i vilka han ofta riktar kritik mot någon eller något. Ofta bemöts hans åsikter med beröm, men det händer även att han själv får kritik.

I sin senaste video tycker Melander till om hockey och han är minst sagt upprörd kring att spelare som blivit avstängda från spel i ligan strax därefter tas ut till landslaget. Han skickar dessutom en hård passning mot användandet av engelska uttryck inom svensk hockey.

Jag ska inte avslöja för mycket, men kolla själva (nedan) och se om ni håller med Melander. Jag tror inte ens man måste vara speciellt sportintresserad för att kunna ha en åsikt kring det här ämnet.

DELA om du tycker om Sven Melander!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!