Han ger sin tjej en snuskig present av misstag. Brevet han skickar med gör att allt blir hundra resor värre.

En ung man hade bestämt sig för att köpa en present till sin flickvän och efter noggrann överläggning hade han kommit fram till att ett par handskar skulle bli perfekt. I sällskap av sin flickväns syster gick han därför till varuhuset och köpte ett par vita handskar. Samtidigt passade systern på att köpa ett par nya stringtrosor i spetsmodell till sig själv. Men under inslagningen av presenten råkade handskarna och trosorna bli ihopblandade – systern fick med sig handskarna medan den unge mannens flickvän fick de sexiga trosorna.

När den unge mannen kom hem lade han ovetande om misstaget paketet på sängen och skrev en lapp som han la bredvid. Han skrev:

Min fina älskling,

Här är en liten present på vårt jubileum för att visa hur mycket jag uppskattar dig. Jag valde den här presenten då jag märkt att du inte har för vana att bära några när du går ut på kvällarna. Hade det inte varit för din lillasyster hade jag valt de långa med knappar, men hon brukar alltid bära de korta som är enklare att ta av. Dessa är i en stilfull nyans men kvinnan jag köpte dem av visa mig ett par hon hade burit i tre veckor och de var knappt ens smutsiga.

Jag bad butiksbiträdet att testa dem och hon såg fantastisk ut i dem. Jag önskar att jag kunde få sätta på dig dem första gången du ska ha dem. Men jag förstår ju att andra män kommer att röra vid dem innan jag har chansen att se dig igen.

När du tar av dig dem, blås i dem innan du lägger undan dem då de naturlig kommer att vara lite fuktiga när du burit dem. Se alltid till att ha dem på dig när du tvättar dem, annars kan de krympa. Jag hoppas att du kommer gilla dem och bära dem när vi ses på fredag.

Med all min kärlek,

PS. Tänk bara på hur många gånger jag kommer att kyssa dem det kommande året. Dessutom, enligt det senaste modet ska du bära dem med nedfälld kant så att pälsen syns.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!