Han förbjuder frun att åka på resa med väninnorna – hennes briljanta revansch är klockren

När du inte får som du vill gäller det att kunna kämpa för sin sak och att inte bara acceptera ett nej.

Ett gäng kvinnor hade planerat en skön solresa, men 2 dagar innan det var dags att åka sa Gunillas man ifrån och förklarade att det inte passade att hon åkte.

Alla blev så klart irriterade, men det fanns inte så mycket de kunde göra åt saken.

Två dagar senare anlände gänget till golfklubben och ser till sin förvåning att Gunilla sitter och väntar i lobbyn med en drink i ena handen.

– Men Gunilla, hur lyckades du övertala din man om att du skulle få åka?, frågade en av hennes väninnor.

– Jag tror att min man hade lite dåligt samvete efter att han sa att jag inte kunde åka. I förrgår kväll lagade han middag åt mig och öppnade en flaska vin. Efter middagen tog han min hand och drog med mig till sovrummet. I sovrummet hade han tänt minst 2 dussin ljus och spritt ut rosor över hela sovrummet. På sängen hade han lagt ett rep och ett par handbojor. Han beordrade mig att sätta på honom handbojorna och binda fast honom i sängen, sedan sa han: ”Gör vad du vill”, så här är jag…

DELA om du tyckte om kvinnans revansch!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!