Han får hjärnsläpp av enkla frågan – avslöjar pinsamma hemligheten som kan förstöra allt

När man är upprymd och känslosam kan det vara svårt att kontrollera exakt vad man säger. Då kan det lätt slinka ut något som man borde hållit för sig själv – och det hela kan bli väldigt pinsamt.

Genom åren har vi varit med om många konstiga intervjuer då den som fått en mikrofon framför sig sagt lite väl mycket. Det blir ofta underhållande, men desto pinsammare för de som drabbas.

Det senaste exemplet på när någon nog borde skippat att göra den där intervjun – och i stället varit tyst – är då den ghananske fotbollsspelaren Mohammed Anas ställer sig i TV efter att Free State Stars spelat lika mot Ajax Cape Town i sydafrikanska Premier League.

Efter att han dragit lite klassiska fotbollscitat och klyschor kom han till tillfället som utan tvekan ger honom ”matchens stjärna”-priset.

Anas väljer att tacka både sin fru och sin flickvän… Ja, du läste rätt. Inte så konstigt att han verkar få lätt panik. Det hela blir extremt pinsamt och nästan plågsamt att se på. Det är dock omöjligt att inte le åt det som inträffar.

Se klippet, som spridits som en löpeld på nätet, nedan:

DELA om du också skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!