Han erbjuder tanten att känna efter i hans byxor. Då säger hon något som förändar allt.

En man som skulle fylla 52 år bestämde sig för att ge sig själv en ansiktslyftning i present. Sagt och gjort. Han letade reda på vad som verkade som en bra klinik, bokade en tid och genomgick operationen. Det hela kostade honom 50 000 kronor, men efter att allting hade läkt och svullnaden hade gått ner såg han verkligen yngre ut. Mannen tyckte att det var värt varenda krona.

På väg hem från det sista återbesöket hos läkaren stannade mannen vid en kiosk och köpte en tidning. Han passade samtidigt på att fråga damen som satt i kassan hur gammal hon trodde han var.

”Runt 37 år skulle jag säga,” svarade kassörskan.

”Jag är faktiskt 51!” svarade mannen triumferande. Glad i hågen traskade mannen vidare på vägen hem. Efter en stund gick han förbi en McDonald’s restaurang och bestämde sig för att fira med en burgare. Väl framme i kassan ville mannen igen se efter om han såg yngre ut så han frågade killen i kassan.

”Ursäkta mig, men hur gammal tror du att jag är?”

Killen gissade runt 39 år. Mannen gav honom ett stort leende och sa, ”Vet du vad, jag är faktiskt 51 år gammal och fyller 52 nästa vecka!” Visslande gick mannen och satte sig vid ett bord och åt sin mat.

När han ätit upp gick mannen till busshållplatsen för att ta bussen hem. När han stod där och väntade kom en gammal gumma och ställde sig bredvid honom. Mannen var fortfarande på bra humör och bestämde sig för att få en lite äldre människas åsikt om hans nya ansikte också. Han vände sig till gumman och frågade hur gammal hon trodde han var.

”Jag är 87 år gammal och har väldigt dålig syn,” svarade gumman. ”Men som ung hade jag ett säkert sätt att bestämma åldern på män. Jag brukade stoppa handen innanför byxorna och känna efter och prickade alltid rätt på deras ålder.”

Mannen tänkte efter en stund. De var ju helt ensamma på busshållplatsen och det kunde ju vara bra att veta om utrustningen behövde uppgraderas också. Dessutom blev han nyfiken på om tanten verkligen skulle klara av att göra det hon sagt.

Han knäppte upp gylfen och sa, ”Visst, men gör det snabbt.”

Guman stoppade in handen och klämde både länge och väl i mannen byxor, efter en stund sa hon med ett förnöjt leende, ”Du är 51 år gammal men fyller 52 om en vecka.”

Mannen blev mycket förvånad och utbrast, ”Hur i all världen kunde du veta det?”

Damen log ännu bredare och svarade, ”Jag stod bakom dig i kön på McDonalds.”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!