Pappa erbjuder 1,6 miljarder till den som gifter sig med dottern – skälet är helt bisarrt

De flesta har nog ett eller annat problem med sina föräldrar. Något gammalt groll som ligger och skaver. Men den här kinesiska affärsmannen och hans dotter har tagit familjegräl till en ny nivå.

Det gäller den kinesiske fastighetsmiljardären Cecil Chao Sze-tsung och hans dotter Gigi.

Pappa har nämligen gått ut och erbjudit 1,6 miljarder till den man som lyckas gifta sig med hans dotter. Men det finns ett krux, Gigi är nämligen öppet homosexuell.

Anledningen att Cecil Chao Sze-tsung vill att hans dotter ska gifta sig med en man är för att han är en ”traditionell” kines och inte kan tänka sig att hans förmögenhet ska gå i arv till en dotter utan vill att hon ska gifta sig med en man som kan bli han arvinge.

Men även om du tror dig vara en charmör av rang så ser det mörkt ut om du tror att du kan få Gigi att ”byta lag”. Förra gången som pappa gjorde ett liknade utspel, 2012, var det över 20 000 män som uppvaktade Gigi men hon avfärdade dem alla.

Faktum är att hon faktiskt har gift sig med sin partner Sean Eve så det tåget har gått. Dessutom har hon låtit hälsa sin far att hon inte kommer att överväga ett heterosexuellt äktenskap innan han har genomgått ett homosexuellt äktenskap.

Gigi och hennes partner Sean Eve

Snacka om svar på tal!

Gigi har gjort det klart att inga pengar i världen kommer emellan henne och hennes kärlek.

Källa: Mirror, Ohmymag

Var med och DELA den här historien om du tycker hon gör rätt!