Han byggde ett nytt staket åt hunden i timmar. Håll nu koll på högra sidan av skärmen. Tokroligt!

Alla som haft en hund, speciellt som valp, vet att de är busiga rackare. Allt som oftast är det omöjligt att få dem att hålla sig ifrån sina små äventyr. Men det är väl därför vi älskar dem!

I det här klippet från vi möta en pappa som har gjort sitt bästa för att hålla sin hund Stella från att springa in till grannens gård och störa. Antagligen hade Stella kommit och hälsat på grannens grillkvällar en gång för mycket.

Så pappan bestämde sig för att lösa problemet genom att åka och köpa virke och tillbringa en hel dag i solen med att bygga ett stadigt staket i bakgården. När han var färdig kände han sig stolt över sitt arbete och bestämde sig för att dela med sig till sina nära och kära vad han åstadkommit.

Han ställde sig på verandan och filmade sitt nya fina staket och säger.

”Jepp, har just byggt klart det här staketet, rätt stolt över det måste jag säga.”

Samtidigt släpper han ut Stella och panorerar över bakgården. Stella upptäcker först till sin förvåning att hon plötsligt blivit fånge i sin egen bakgård. Eller har hon det?

Jag tror att du tror att du vet var det här är på väg. Men jag ska inte förstöra det för dig. Ta en titt på videon här under så kommer du garanterat att skratta. Klippet som är ganska kort har blivit en viralsuccé och det är inte svårt att förstå varför när man ser det.

Tokroligt!

Om den här lilla stunden fick dig att le så dela gärna den här historien med dina vänner på Facebook!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!