Han bryter mot den enda regeln i himlen. Straffet blir en riktigt chock för alla inblandade.

Tre kvinnor dog tillsammans i en olycka och kom till himlen.
När de kom dit blev de mötta av Sankte Per som sa, ”Vi har bara en regel här i himlen. Trampa inte på ankorna!”

De blev insläppta i himlen och tittade sig omkring. Där var fullt med ankor överallt. Det här skulle bli svårare än de har räknat med. Det var nästan omöjligt att inte trampa på en anka, och fast de gjorde sitt allra bästa för att undvika dem råkade den första kvinnan olyckligtvis trampa på en anka redan efter några minuter.

Då kom Sankte Per fram henne med den fulaste man hon någonsin sett. Sankte Per kedjade fast mannen vid hennes sida sa, ”Ditt straff för att du trampade på en anka är att tillbringa evigheten fastkedjad vid denna fula man!”

Nästa dag råkade en annan av kvinnorna trampa på en anka och direkt kom Sankte Per, som inte missar någonting, fram och med sig i släptåg hade han en extremt ful man.

Han kedjade fast mannen vid kvinnan och gav samma förklaring som till den förste.

Den tredje kvinnan hade sett vad som hänt med de andra två och eftersom hon absolut inte vill bli fastkedjad i evighet med en ful man, var hon MYCKET försiktig var hon satt sina fötter.

Den sista kvinnan lyckades gå flera månader utan trampa på en enda anka. Så en dag kom Sankte Per fram till henne med den snyggaste man hon någonsin sett.

Han var lång, smal, muskulös och hade rufsigt hår. Utan att ett ord kedjade Sankte Per fast dem vid varandra och gick därifrån.

Kvinnan fnittrade lite nervöst och sa sedan, ”Jag undrar vad jag har gjort för godgärning för att få förtjäna att vara fastkedjad med dig i all evighet?

Mannen svarade, ”Jag vet inte hur det är med dig, men jag trampade på en anka.”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!