Pappan bokar prostituerad – chockas när han öppnar dörren och ser vem som står utanför

Nyckeln till en bra relation är ofta att man är ärliga mot varandra. Svek kan ofta ställa till med rejäla problem och sätta djupa sår. Sådant vill man givetvis undvika.

Huruvida den här historien är sann eller inte är svårt att veta. Det råder lite delade meningar kring det hela, men först med att rapportera om händelsen var sajten UnitedNews.

Vikten av ärlighet i ett förhållande kan inte understrykas nog – och hur illa det kan gå om man går bakom ryggen på varandra kommer som ett lysande exempel från staden Katy i Texas, USA.

I slutet av förra veckan sa en man till sin fru att han skulle åka bort över natten för att fiska tillsammans med några vänner. Inget konstigt – det här var något han brukade göra.

Den här gången hade mannens intentioner dock inte att göra med fiskesug – utan snarare kåtslag.

I stället för att fiska åkte han till ett motell i stadens utkant och gick in på en hemsida för prostitution. Han hittade en 28-årig kvinna som han gillade (som precis som alla andra på sajten bara hade bilder på sig själv från halsen och neråt) och frågade henne om hon var tillgänglig för kvällen.

Hon svarade med ett ”ja” och de förhandlade fram ett pris på 150 dollar. För den summan skulle mannen få två timmars njutning.

Runt 20-tiden på kvällen rapporterade andra gäster på motellet att de hörde bråk från ett av rummen. Det visade sig att mannens sällskap då anlänt, men i stället för den 28-åriga glädjeflickan så var det hans 49-åriga fru.

Kvinnan blev naturligtvis helt rasande när hon upptäckte att hennes man ljugit – och valt att beställa en prostituerad i stället för att fiska med sina vänner.

Efter en kort stund blev dock mannen lika arg. Hans fru sedan 17 år tillbaka hade ju faktiskt valt att börja sälja sexuella tjänster – något han inte var alltför glad över.

Inte helt oväntat har paret nu, enligt uppgifter, separerat – och mannen kan dessutom komma att ställas inför rätta då köp av sexuella tjänster (och de kom ju överens om ett pris) är olagligt i Texas.

Det här är verkligen ett sjukt sammanträffande, att mannen valde att ”beställa” just sin fru – men det är även ett exempel på hur illa det kan gå när man ljuger för varandra.

DELA gärna om du också tyckte att den här historien var galen, så kanske vi kan avskräcka folk från att vara otrogna i framtiden!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!