Han bjuder tjejen på skumpa och vill ha sex – men geniala kontringen får nätet att skratta

Vi känner nog alla till känslan hur det är att vara väldigt intresserad av en annan person. När man känner att det kittlar lite i kroppen. Då finns det inget bättre än när man får ett mysigt bemötande.

Det är underbart att känna intresse, eller attraktion, för en annan person. Givetvis vill man få det besvarat, men så blir det ju inte alltid. En av de platser där flest möten av det här slaget sker är ju på krogen.

Det här SMS:et har florerat i olika former på nätet under de senaste åren. Huruvida det här hänt på riktigt eller inte vet jag faktiskt inte. Det lutar nog åt att det är ett påhitt, men jag tycker ändå berättelsen har en rolig innebörd.

Det är faktiskt ganska tydligt vad killen ”Peter” i det här fallet vill. Han tror sig ha lyckats ragga upp ”Sandra” – och vill nu sätta in den där sista stöten så att han ska få gå hem med henne.

Svaret var nog dock inte vad han hade väntat sig. Läs själva och begrunda hur besviken ”Peter” måste ha blivit, men samtidigt borde han kanske tagit det lite lugnt när han ändå fått hennes nummer.

Jag tycker det dubbeltydiga i ”Sandras” svar är riktigt kul. Hon stack till en annan kille, men kan ses för en fika. Snacka om att det måste snurra i huvudet hos ”Peter” när han såg det här svaret.

Tusentals människor på nätet att skrattat åt den här ordväxlingen som alltså kommit i lite olika varianter – men innebörden har varit densamma.

Lite av budskapet här är nog att man ska orka skynda långsamt. Det är för övrigt ett ganska roligt uttryck, det också!

Jag skrattade i alla fall högt när jag läste det här SMS-svaret. DELA om du gjorde detsamma!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!