Han ber unga tjejen skicka nakenbilder – men se nu hennes klockrena svar som hyllas världen över

Det bästa sättet för att bemöta någon som beter sig illa är ofta med smarta och underfundiga kommentarer eller gester. Att bara skrika och bli arg är inte alltid mest effektivt. Är man lite klurig kan man dessutom få en kul historia ur det hela.

Jacquie Ross är en 16-årig amerikansk tjej som bor i delstaten North Carolina. Hon sitter med i sin skolas balkommitté – och inför deras senaste tillställning SMS:ade hon med Michael, som är med i samma grupp, om vad man skulle ha på sig på festen.

Först var det hela oskyldigt, men efter att tjejen hade duschat så blev killens meddelanden allt mer åt det flirtiga hållet – och det tog inte lång tid innan han hintade om att han ville ha nakenbilder skickade till sig.

Jacquie Ross lät sig dock inte övertalas, utan spelade i stället Michael ett rejält spratt som nu fått tusentals människor världen över att skratta.

Bildkälla (samtliga): Tumblr

Jag tycker Jacquie hanterar det hela på ett grymt snyggt – och roligt – sätt. Snacka om att driva den sliskiga killen till vansinne – och det råder ju ingen tvekan om att hon med sitt geniala handdukstrick gick vinnande ur den här ”duellen”.
– Det känns rätt kul att fler personer hatar honom nu än antalet människor som bor i min kommun, säger Jacquie Ross till BuzzFeed.

DELA om du skrattade åt tjejens briljanta svar!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!