Han ändrade skyltens budskap till nått HELT annat – förbjudna skämtet hyllas nu av tusentals

Olagligheter ska aldrig uppmuntras eller hyllas, men samtidigt finns det ju olika grader av hur allvarliga sådana är. Vissa kan man faktiskt ha lite kul åt, så länge det inte skadar någon.

I engelska staden Norwich bryr man sig verkligen om sin politik (har det visat sig). En reklamstolpe på en gata uppmuntrade folk att rösta på ett konservativt parti, vilket en inte helt laglydig medborgare beslutade sig för att ha lite kul med.

På skylten stod ett budskap som den här personen valde att måla över – och i stället skrev han texten, riktad mot det konservativa partiet: ”Putting the N into cuts”.

”Cuts” betyder nedskärningar och genom att sätta in ett ”N” i ordet blir det ”cunts”, vilket är ett riktigt fult ord på engelska som översatt betyder ungefär ”fittor”. Ni får ursäkta ordvalet, men det är den korrekta översättningen av vad som numera står på skylten.

Bildkälla: Simon Pegg (Twitter)

Det här är givetvis inget som ska uppmuntras, men jag kan inte låta bli att skratta åt det här. Det har dessutom extremt många i England gjort – och bilden har fått riktigt stor spridning.

Engelsmännen verkar kunna skratta åt det här med politisk humor – om man nu ens kan kalla det här för det.

Var inte blyg nu, DELA om du också tyckte det här var lite roligt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!