Hämnden är ljuv! Frun avslöjar otrogne maken så att hela kvarteret kan se vad han gjort.

En kvinna i Texas fick reda på att hennes man hade varit otrogen och bestämde sig för att ta revansch. Och ska man göra en man illa i Texas så tar man inga omvägar. Man går raka vägen till hans pickup.

Hon bestämde sig för att spraya alla hans övertramp på hans bil med svart sprayfärg. Personligen kan jag inte annat än att tycka att det var helt rätt. Även om det var kanske i lagens mening var ”skadegörelse.”

Över huven skrev hon ”Jag tar kokain” i stora bokstäver och på sidan av bilen skrev hon, ”Jag var otrogen mot min fru med … (namnet nämns inte artikeln på grund av legala skäl).

1 2

På andra sidan bilen har han hon sprayat: ”Tjejen jag är otrogen med är gravid, snälla berätta inte det för min fru eller min son.”

Bilderna, som postades på bilddelningssajten Imgur av användaren Jenny55 under rubriken ”En kille i min hemstad blev påkommen med att vara otrogen” har tusentals kommentarer och delningar från arga människor från hela världen.

2

Många av de som reagerat på bilderna tycker att mannen i fråga är ett arsle och stöttar frun i vad hon har gjort. Men andra tycker att hon har gått för långt.

En annan användare skriver: ”Jag är kluven, det här är att ta det lite för långt. Men å andra sidan, om killen var ett svin så kanske han förtjänade det.”

3

Andra tycker att hon borde bli åtalad för vad hon gjort.

”Jösses, nu har inte inte bara blivit bedragen, hon kommer bli stämd för att hon skadat hans egendom också. Smart gjort.”

En annan teori är att det är kvinna han var otrogen med som sprayat bilen.

Användaren Elvisbabebabe skriver: ”Det var den andra kvinnan som skrivit det här på bilen för att han försökte göra slut med henne.”

5

Oavsett vem det var så tycker jag i alla fall att han förtjänade det till 100 procent.

Snälla, DELA den här historien om du tycker att det ALDRIG är rätt att vara otrogen.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!