Gud avslöjar skillnaden på kvinnor och män, svaret är så enkelt att jag skrattar högt

Nuförtiden är det inte alla som tror på gud och det är väl vad det är med det. Det är inte alla som tror på skillnad mellan kvinnor och men heller – om det vet jag inte heller mycket om. Men den här historien som handlar lite om båda tycke jag var rolig så därför delar jag med mig av den till er. Man behöver inte tänka så mycket, det räcker med att skratta.

Skapelsen var klar och Gud var rätt nöjd med sig själv. Eftersom han var på gott humör bestämde han sig för att ge Adam och Eva var sin gåva.

– Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående…

Adam avbröt:

– Jag vill ha den! Det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!

Gud tittade på Eva och Eva nickade och sa:

– Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.

Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden. Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:

– Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?

– Förstånd!

Var gärna med och DELA den här historien för att bjuda dina vänner på ett gott skratt idag!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!