Gubben ringer och anmäler ett inbrott, men polisen har inte tid. Hans lösning på problemet är genial.

En äldre man skulle precis gå och lägga sig när hans fru sa till honom att han hade glömt att släcka lyset i garaget. Så han öppnade bakdörren för att gå och släcka ljuset, men på vägen fram upptäckte han att inbrottstjuvar hade brutit sig in i garaget.

Så mannen rusade tillbaka in i huset och ringde polisen.

”Är det någon i ditt hus?” undrade polisen.

”Nej, men det är några tjuvar som håller på att stjäla saker ur mitt garage”, svarade den gamle mannen.

”Tyvärr, men alla våra bilar är upptagna. Lås dina dörrar och gå in så kommer någon förbi så fort vi har tid.”

”Okey”, svarade mannen och lade på telefonen. Han räknade sedan till 30 och ringde upp polisen en gång till.

”Hej, jag ringde er för några sekunder sen angående ett inbrott i mitt garage. Jag ville bara säga att ni inte behöver oroa er över detta för jag har precis skjutit ner dem”, sa han och slängde på telefonen.

Inom ett par minuter var hela huset omringat av polisbilar, insatsstyrkan, helikoptrar och flera ambulanser. De lyckades fånga inbrottstjuvarna på bar gärning.

En av poliserna gick fram till den gamle mannen och sa: ”Jag trodde du hade skjutit dem?”

Den kloke gamle mannen svarade då: ”Och jag trodde att ni inte hade några bilar lediga…”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!