Den döende gubben tror han har fått livet åter. Då chockar hans fru honom med det taskigaste någonsin.

En gammal man låg på sin dödsbädd när han plötsligt kände att doften av sina favorit chokladkakor letade sig upp för trapporna.

Han samlade sin kvarvarande styrka och lyfte upp sig ur sängen. Lutandes mot väggen tog han sig sedan långsamt ut från sovrummet och med en enorm kraftansamling tvingade han sig ner för trapporna.

Andfådd och svettig lutade han sig mot dörröppningen och tittade in i köket. Om det inte vore för smärtorna han kände i kroppen skulle han trott att han redan var i himlen.

Där, utspridda på en tidning på köksbordet, låg hundratals av hans favoritbakelser. Var det himmelriket? Eller var det en sista ömhetshandling från hans älskade hustru som ville att han skulle få lämnade jordelivet som en lycklig man?

Men en sista ansträngning kastade han sig mot bordet och hamnade på knä. Det vattnades i hans mun och gubben slickade sig om läpparna. Han kunde redan känna hur smaken av de fantastiska kakorna gav honom hoppet om livet åter.

Den åldrade mannen sträckte fram en gråaktig, skakande hand för att ta en kaka från bordet. Då fick han plötsligt fick ett rappt slag över handryggen av en stekspade.

”De där låter du bli,” sa hans fru, ”De är till begravningen.”

Källa: Reddit

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!