Gubben har varit otrogen och frun är helt vansinnig – då utbrister hon det oväntade

Ibland behöver man slänga fram en ”vit lögn” för att klara sig undan en jobbig situation. Det är givetvis aldrig okej att ljuga, men det ger ändå upphov till roliga historier!

En 63-årig man sa till sin fru att han skulle ut och köpa cigaretter, men när han kom fram till affären såg han att den var stängd så han bestämde sig för att gå till en bar i närheten och köpa cigg i en automat.

Väl framme i baren bestämde han sig för att ta ett par öl när han ändå var där. Efter en liten stund kom en 23-årig vacker, blond kvinna fram och de började prata.

Efter några fler öl så hamnade han i kvinnans lägenhet och de hade en skön stund tillsammans. Rätt som det var tittade mannen på klockan och såg att den var 03.00.

”Herregud, min fru kommer att döda mig”, utropade mannen. ”Fort, ge mig lite babypuder.”

Kvinnan hämtar babypuder och han gned in sina händer i det vita pulvret. När mannen kom hem satt hans fru och väntade på honom. Hon var rasande: ”Var fasen har du varit?!”

Mannen svarade: ”Om jag ska vara helt ärlig så gick jag till bar, drack några öl och sedan gick jag hem med en ung blondin och älskade med henne.”

”Låt mig se dina händer”, krävde frun.

Mannen visade generat sina insmorda händer.

”Din förbannade lögnare – du har varit på bowlingbanan igen!”

DELA om det här fick dig på bra humör!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!