Gubben blir vansinnig när det avslöjas hur bra allt är i himlen – anledningen är klockren!

I dag blir det allt viktigare för människor att leva hälsosamt och att ta hand om sina kroppar. Vissa föredrar dock att strunta i trenderna. Det kan vara rätt härligt, det också. Vem vet, kanske är det det som lönar sig i slutändan.

Ett 81-årigt par, som varit gifta i nästan 60 år, dog i en bilolycka. De hade varit vid god hälsa de sista 10 åren, mycket tack vare motion och fruns hälsokost. När de kom till Pärleporten stod Sankte Per där och tog emot.

Han följde dem till deras hus. Det var ett stort hus med ett underbart kök, jättelikt sovrum och badrum med jacuzzi. De tittade sig häpet omkring. Den gamle mannen frågade Sankte Per hur mycket detta skulle kosta.
– Det är gratis, svarade Sankte Per, det här är ju himmelriket.

Sen gick de ut för att inspektera golfbanan, som låg alldeles bakom huset. De skulle få privilegiet att spela där varje dag i veckan. Banan var perfekt och liknade dom bästa på jorden. Den gamle mannen frågar:
– Vad kostar greenfeen?
– Det är gratis, ni är ju i himlen.

Sen gick dom vidare till klubbhuset. Där hade Påskharen dukat upp stora lunchbuffén.
– Hur mycket kostar det att äta här?
– Förstår du inte min vän, du är i himlen nu, allt är gratis, svarade Sankte Per.
– Men finns det inga lågkalorirätter, frågade den gamle lite försynt.

Sankte Per svarade:
– Det är den bästa delen av det hela. Du kan äta så mycket du vill och aldrig bli vare sig fet eller sjuk. Det här är som sagt himmelriket.

Detta gjorde att den gamle mannen blev alldeles vansinnig av ilska, han kastade hatten i marken, stampade på den och skrek av vrede. Hans fru försökte lugna honom och frågade vad som var fel.
– Hade det inte varit för din jäkla hälsokost hade vi kunnat vara här för redan 10 år sen!

DELA gärna om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!