Grekerna rasar mot förbjudna bröllopsbilden – titta närmare så förstår du nog varför

Givetvis vill alla att deras bröllop ska bli perfekt och en dag att verkligen minnas. Medan en del håller sig till mer traditionella riktlinjer finns det vissa som gillar att sticka ut och att mer köra sitt eget race.

Till de sistnämnda hör paret Carly och Matthew Lunn. När de skulle gifta sig på grekiska ön Rhodos bestämde de sig för att en specifik del av bröllopet skulle få spegla en av de stora anledningarna till att de föll för varandra – deras gemensamma, lite fräckare humor.

Därför valde de att ta en av bröllopsbilderna när den 27-årige brudgummen står med byxorna nere samtidigt som hans sju år äldre fru står på knä framför honom. Det hela föreställer helt enkelt en avsugning (se nedan).

Det brittiska paret tyckte mest att det var en kul detalj i ett annars seriöst och vackert bröllop i kyrkan St Paul – men hade inte räknat med att bilden skulle få enorma konsekvenser.

– Vi bestämde att vi skulle göra detta redan innan bröllopet, som en rolig grej. Men vi förväntade oss inte att bilden skulle spridas så, säger Carly till tidningen The Sun.

När biskopen Kyrillos fick se fotot – som då togs på ”hemlig mark” – blev han vansinnig och han har nu förbjudit alla utländska par att gifta sig i kyrkan.

Bilden blev snabbt en nyhet hos lokalbefolkningen – och många vädrade sin avsky mot det brittiska paret. Trots att fotot bara föreställer en sexuell akt räcker det för att hundratals vigslar nu fått ställas in.

– 99 procent av bröllopen i kyrkan var bokade av brittiska par, berättar en källa för tidningen – och nu tvingas alltså Carly och Matthew stå emot en hatstorm även från sina egna, bröllopssugna landsmän.

För att förbjudet ska hävas kräver nu kyrkan en ursäkt från paret – och för Rhodos skull får man nästan hoppas att en sådan kommer för den grekiska ön drar in massvis av pengar på turister som åker dit och gifter sig.

– Ett bröllop drar i genomsnitt hit cirka 30–90 människor och om du tänker dig att det hålls ungefär 500 bröllop om året så förstår du hur viktigt det är för oss ekonomiskt, säger källan.

Gör nu dina vänner en tjänst och tryck på dela så att fler får skratta åt den här galenskapen!