Gravid kvinna SMS:ar hemlighet till fel nummer – då tar konversationen en helt oväntad vändning

När man är gravid så är det inte alltid så lätt att hålla humöret i styr. Känslorna svallar gärna över och det kan handla om sekunder innan man går från jätteglad till helt deprimerad och tvärtom.

För en tid sedan blev en amerikansk kvinna gravid med en kille som redan hade flickvän. Hon som nu var ”på smällen” beslutade att hon måste berätta om det inträffade för den andra tjejen och skickade då iväg till SMS till Samuels (som mannen heter) flickvän.

Men det skulle visa sig att hon hade fel nummer. Mottagaren på andra sidan insåg direkt att han eller hon kunde utnyttja tillfället för att ha lite roligt – och geniala svaren har nu fått tusentals världen över att skratta.

Jag ska inte avslöja mer än så, men kolla igenom konversationen nedan – och tryck gärna på dela-knappen efteråt för att sprida den här historian till dina vänner!

Även om otrohet givetvis aldrig är bra och den här tjejen säkert tycker situationen är jobbig så gäller det att kunna le även i de jobbigaste stunder!

Hoppa att det gick bra att förstå engelskan! I korthet kan man säga att mottagaren först mer eller mindre låtsas vara Samuels flickvän, men tjejen som är gravid förstår inte alls varför hon får sådana lättsamma och komiska svar.

När det sedan går upp för henne att hon hört av sig till fel nummer tar det dock inte slut där, men det avslutas med att de kallar varandra för varsitt glåpord.

Att konversationen ändå kunde hålla på så här länge är rätt fascinerande – och den gravida tjejen måste chockats rejält av de första svaren hon fick!

Glöm nu inte att trycka på dela-knappen för att göra som tusentals andra och sprid skrattet vidare till dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!